Kennismaking met Bisschop Van den Hout

13 april 2018

Op 13 april had de werkgroep haar kennismakingsgesprek met Bisschop Ron van den Hout georganiseerd op het bedrijf van de familie Van Rooijen in Westergeest. Na de kennismaking vertelde de veehouder zijn levensverhaal en wat er momenteel op het bedrijf speelt. Daarna werd het bedrijf bekeken. Voorzitter Douwe Hiemstra heeft verteld wat de werkgroep allemaal doet en waar ze voor staat. Caroline Doelman heeft iets vertelt over The Action en over plannen om samen te gaan werken rond de boodschap van Laudato si in het project Geloof, Duurzaamheid en Toekomst.

Tenslotte heeft Pieter Knijff nog iets vertelt over de problemen, die er nu in de landbouw spelen. Er volgde nog een discussie. Op de blog is nog een reactie van de bisschop te lezen.